Arriva på rätt spår

Arriva har med sina ca 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar kapacitet att årligen hjälpa 170 miljoner kollektivresenärer att ta sig snabbt och tryggt till sina destinationer runt om i Sverige. Arriva är en del av Deutsche Bahn (DB), ett av världens ledande passagerare- och logistikföretag.


Fr o m september 2020 har Arriva Sverige AB sitt huvudkontor på ny adress i Sickla, Nacka. Inför flytten inleddes ett samarbete med Cresnia, experter på hyresgästrådgivning och lokalfrågorna för kommersiella företag, för att hitta ny lokal och få hjälp med frågor kring flyttprojektet.


Alsberg Studio fick uppdraget att skapa inredning, färgsättning och design för de nya lokalerna. När vi arbetade fram inredningskonceptet tog vi hänsyn till Arrivas profil samt att man i och med flytten även byter från traditionella fasta arbetsplatser till ett aktivitetsbaserat arbetssätt med hemvister.


Projektet präglas även av att en stor del av den befintliga inredningen från det gamla kontoret återbrukas på nya adressen, men även hos övriga Arriva-filialer såsom servicedepåer i trafiknätet.


Vi tackar för förtroendet och hoppas att Arrivas ca 100 medarbetare ska trivas på nya huvudkontoret i Sickla!

Se bilder från projektet här!

Publicerat 2020-09-04