Ett kontor att längta till!

Känns rubriken passande för er arbetsplats, eller finns det anledning att stanna upp och fundera lite?
 
Är kontoret anpassat för samtiden, stödjer det ert sätt att arbeta, är det kanske dags att förändra kontoret?
 
Alsberg Studio har många års erfarenhet av inredning av kontor. Vi har varit med på resan genom kontorets olika faser från 1980-talet ända fram till idag med allt från cellkontor, öppet landskap, aktivitetsbaserat arbetssätt, hemvister, kombikontor, hybridkontor…
 
Ja varianterna är många, men klart är att kontoret är en organism i ständig evolution. En intressant rörelse tycker vi, denna ständiga utveckling gör vårt arbete än mer spännande!
 
Hur tänker ni på ert företag inför kontorets utveckling?

Nuvarande kontor kanske behöver göras mer trivsamt, effektivt och tilldragande eller mer flexibelt beroende på hur ni arbetar.

Ni kanske jobbar delvis hemma eller på distans, kan det vara så att många skrivbord står tomma större delen av veckan, har behoven på kontoret förändrats den senaste tiden?

Om ni funderar på att förnya er arbetsplats finns det fler vägar att gå mot en ny inredningslösning och därmed skapa nya och förbättrade funktioner.

En uppdatering av kontoret kan t ex göras med ny layout och ändrad utformning, nya kulörer, textilier, belysning och möbler.

Allt behöver kanske inte bytas, mycket kan troligen återbrukas och få nytt liv med omklädsel, omlackering och reparation. Vi bistår er gärna med tankar och idéer för att ni ska få ut det mesta av era befintliga lokaler eller hjälper er på resan mot ny adress om det är aktuellt.

Välkommen med dina frågor och funderingar kring ert nutida och framtida kontor – vi ser fram emot en förutsättningslös dialog!

Publicerat 2024-01-31