Jobbar du hemma? Hur ser din arbetsplats ut?

Arbetsmiljölagen säger att arbetsgivaren är ansvarig för arbetsmiljön, även vid arbete hemifrån. Alltså bör man sträva efter att ha samma ergonomiska förutsättningar i hemmet som på kontoret. Detta är viktigt för att undvika belastningsskador som kan bli en följd av alltför enformigt arbete vid möbler som inte är anpassade för kontorsarbete.

Människokroppen är skapad för rörelse och variation. På en modern arbetsplats har man ofta höj- och sänkbara bord, justerbara stolar och bra belysning – det är inte lika vanligt i hemmet.

Det finns olika lösningar för dig som arbetar hemma, har du gott om plats kan ett vanligt skrivbord med stol fungera bra, men om ytan är knapp kan ett smart ”arbetsskåp” vara en perfekt lösning.

Cubic är din nya flexibla arbetsplats som ”försvinner” när du jobbat klart. Endast 123 cm bred och 63 cm djup rymmer den höj- och sänkbart bord, förvaring, plats för extern bildskärm, stol samt en hel del övriga tillval. Just nu erbjuder vi nyheten Cubic till ett fantastiskt introduktionspris – hör gärna av dig för mer information om pris, färger, tillval och detaljer.

Jobba lugnt och håll dig frisk!

Publicerat 2020-11-16