Om oss
Alsberg Studio AB

Välkommen till oss med dina inredningsfrågor. Vi arbetar med inredning av all typ av offentlig miljö, såsom kontor, hotell, konferensanläggningar, restauranger, skolor mm. 

Sedan 1982 har vi erbjudit våra kunder kompletta och väldesignade arbetsmiljöer. Vi vill skapa miljöer som maximerar de anställdas trivsel och motivation, och på så sätt förhöja våra kunders potential. När vi inreder strävar vi efter en bra balans mellan arbetsplatsens krav på funktion och vikten av en energifull atmosfär som tillsammans skapar arbetslust.

Vår långa erfarenhet inom inredning samt breda kontaktnät med bl a specialsnickeri, ergonomer och arkitekter gör att vi kan tillgodose ditt företags önskemål och behov.

Sedan november 2023 heter företaget Alsberg Studio AB (vårt tidigare namn var E-I Interior Design AB). Vi vill med namnändringen göra det tydligt att vi är ett familjedrivet bolag och att vår kreativa verksamhet bäst beskrivs som en studio med flera discipliner. Vi är specialiserade på att producera och skapa inredningsarkitektur och möbeldesign samt driva projekt inom kontorsinredning och lokalförändringar, leverera möbler och inredning samt därtill hörande tjänster.

Få ditt företag att växa genom en väldesignad arbetsmiljö!