4C Strategies

En trygg partner när det krisar

4C Strategies är en världsledande leverantör av mjukvara och experttjänster inom samhällssäkerhet, risk- och kontinuitetshantering samt krisberedskap. Läs gärna mer om 4C Strategies här!

Under hösten 2021 blev vi kontaktade av 4C Strategies för att hjälpa dem att uppdatera sina lokaler och inredning på huvudkontoret i centrala Stockholm. Uppdraget inriktade sig huvudsakligen på att höja nivån på de ytor som kunder och besökare vistas i, dvs reception, lobby och mötesrum.

Vi skapade en ny färg- och materialpalett med varma och mjuka toner, syftet var att bygga en lugn, trygg och harmonisk miljö som speglar vår uppdragsgivares verksamhet.

Hösten 2022 stod projektet klart efter renovering av ytskikt och delvis ny inredning, värt att nämna är att flera inredningsdetaljer och möbler återbrukats.

Alsberg Studio tackar för förtroendet och hoppas att 4C Strategies ska trivas i sina uppfräschade lokaler många år till!

Ett urval av deltagande leverantörer: Massproductions, Pholc, Bolon, Ege Carpets, Normann Copenhagen, &tradition, Horreds, Lintex, Stoddard m fl