Gleerups

Uppdatering för en ny tid

Gleerups Utbildning i Malmö, en del av Berling Media, erbjuder läromedel i tryckt och digital form för skolan. På kontoret i Malmö arbetar ett 60-tal personer.

Sedan hösten 2021 till början av 2023 har Alsberg Studio arbetat med att uppdatera inredningen i de befintliga kontorslokalerna, mötesrummen och tillhörande studio.

Stort fokus har legat på att förbättra ljudmiljön, dels generellt, dels i de olika samtalsrummen som används för bl a digitala möten. Även belysning, val av väggkulörer samt nya möbler är delar i uppdraget. Under hösten 2021 genomfördes dessutom en stor genomsyn av behovet av arbetsstolar.

I takt med att Gleerups växer genomförde vi under december 2022 en förtätning av kontoret. Med färre antal förvaringar samt mindre storlek på skrivborden får nu fler personer plats, men intrycket är ett luftigare och modernare kontor!

Några av leverantörerna som deltagit i projektet: Horreds, Lammhults, Grötlingbo Möbelfabrik, &tradition, HAY, Abstracta, Ateljé Lyktan, Offecct, HÅG, RH, Karl Andersson & Söner, String, Stoddard, EGE Carpets m fl…