Nasdaq Sthlm Coffee Corner

Nasdaq Sthlm Coffee Corner

Paus på jobbet är ett viktigt inslag under arbetsdagen, dels för att fylla på med energi men också tillfälle att träffa kollegorna lite mer informellt. En chans att träffas socialt och interagera under dagen.

Nasdaq i Stockholm bad oss skapa en ny snygg och mer funktionell lösning för kaffe, te, vatten samt återvinning av sopor och engångsmuggar. Här presenterar vi resultatet av våra och Nasdaqs idéer!

Coffee Corner erbjuder varma drycker från tre maskiner, kyld mjölk, kylt stilla och kolsyrat vatten samt givetvis ett stort urval av goda tesorter.

Återvinning av sopor finns bakom vippluckor, pappersmuggarna sorteras snyggt och enkelt i en speciell uppsamlare. Porslin lämnas direkt i diskvagnen som har sin egen plats. Bänkytorna är tillverkade av det tåliga och lättskötta kompositmaterialet Corian, de dekorativa och ljuddämpande ribbpanelerna från Glimåkra ger ett lugnt intryck. Hela inredningen är ritad av oss på Alsberg Studio och tillverkad på vårt snickeri på Gotland.

Coffee Corner öppnade för servering i början av januari 2023, vi hoppas Nasdaqs medarbetare kommer att uppskatta sin nya paus-oas☕️