Planacy

Expansion kräver nya lokaler

Planacy är en plattform för datadriven budget, prognos och planering. Med ett passionerat och entreprenöriellt team som grund, en innovativ och en kraftfull teknisk plattform, utvecklar och erbjuder Planacy marknadens ledande plattform för datadriven, prediktiv och kontinuerlig finansiell planering.

Planacy expanderar och har därmed behov av större och mer funktionella lokale. Efter en del sökande fann man en passande lokal på Sveavägen i centrala Stockholm. Lokalen, som egentligen är flera olika lokaler, har nu totalrenoverats för att möta dagens krav på flexibelt arbete, samarbete och möte med kunder. En studio för inspelning av undervisningsvideor mm har även skapats.

Under hösten 2022 fick vi på Alsberg Studio uppdraget att sätta form och färg samt skapa en arbetsplats i toppklass dit medarbetarna gärna väljer att spendera sina arbetsdagar.

I projektet ingår inredning från en mängd olika tillverkare, bl a: Horreds, Lammhults, &tradition, Hay, Massproductions, Artemide, Flokk samt en hel del specialritad inredning!

Palancy’s kontor blev nominerade i tävlingen om Sveriges Snyggaste Kontor 2023.