StrongPoint

StrongPoint

StrongPoint (fd CashGuard) är marknadsledande in världen i sin bransch, att hantera kontanter i butiker och servicenäring. Du känner igen deras produkter från kassan i mataffären och på bensinmacken.

Hösten 2014 fick Alsberg Studio uppdraget att designa och inreda StrongPoints nya kontor i Kista. Arbetet innefattade kontorsmöblering för 50 medarbetare i både öppet kontorslandskap och rum.

Mycket energi har ägnats åt utrymmet för fika, mat och samvaro. Vi ville utnyttja den höga takhöjden och skapa en känsla av att gränsen mellan utomhus och inomhus suddas ut.

I samarbete med den kreativa byrån Blinkers®Brands har vi arbetat fram layout och funktioner för StrongPoints showroom, för att på bästa sätt visa företagets produkter och budskap.

I leveransen ingår produkter från bl a Horreds, Lammhults, Gärsnäs, Arper, Hay, Magis, Johanson Design, Zero, Abstracta och Grötlingbo Möbelfabrik. Alsberg Studio står ansvariga för layout, visualiseringar, ritningar, färgsättning, inköp, logistik, montering och projektledning.